ZAJNAL
„Nem a népzene felől kanyarodunk a kortárs felé, és nem is viszont: úgy adódott, hogy népi és urbánus hatások mindig párhuzamosan voltak jelen az életünkben, így a produkciónk sem keresgélés, hanem lenyomat. Eklektikus, városi zenét — designer folkot — játszunk, amivel a 2020-as Öröm a zene tehetségkutatón sikerült elhozni az év felfedezettjének járó díjat,”
VÖRÖSFENYŐ DUÓ
A 2010 nyarán alakult Vörösfenyő repertoárjában Nagy Balázs Krisztián dalai, megzenésített versek, valamint olyan magyar és külföldi feldolgozások (Meghan Trainor, The Cure, Oi Va Voi, Sziámi, Nirvana…) szerepelnek a zenekar felállására áthangszerelve, amelyeket szeretnek.
MUZSIK ÉS VOLKOVA
A magyar-orosz testvérpár már több mint 10 éve zenél együtt, jelenlegi duójukat 2016 nyarán alapították. Muzsik és Volkova néven új zenei világot teremtettek, dalaik érzékenyen és szókimondóan reflektálnak közösségi és magánéleti szituációkra, közéleti történésekre.
MORDÁI
A MORDÁI a 60-as, 70-es évek kisérletező magyar népzenei vonulatok repertoárjából (Muzsikás Zenekar, Sebő együttes, stb.) táplálkozó folkrock zenekar. Hangvételében az útonállók sötét szellemiségét idézi meg.
FREE BIRDS
Mi vagyunk a Free Birds zenekar. 2020 nyarán alakultunk alter/pop/rock stílusban. Az együttes személyi kiteljesedése ez év júniusában adtuk első koncertünket, ám kezdünk belejönni…
PANDÓRA PROJEKT
„A vegyes érzelmekkel telített folkos zenénkkel fel szeretnénk szabadítani a hallgatóinkat, hogy együtt énekeljük-ugráljuk ki a problémákat.” – Pandóra
HUDAKI VILLAGE BAND (UKR)
Kilenc zenész az ukrán Kárpátok hegyvonulatainak vidékéről, ez a HUDAKI Village Band. Saját meglátásuk szerint a zene kiváltotta boldogság alkímiájának mesterei.
ANASTASIA MELENCOVA – homok animáció
Az eredetileg Harkivban élő, jelenleg Szlovákiában alkotó képzőművész immár közel tíz éve foglalkozik elmélyülten az igen látványos homok animáció világával.
DELTA BASTARDS
Az uruguayi-kanadai Delta Bastards duó energikus fellépésein az amerikai népzene rusztikus koktéljával kínálja hallgatóit…
ANIMA SOUND SYSTEM
Az Anima Sound Systemet – melyet az első hazai elektronikus tánczenekarnak is tekinthetünk – Prieger Zsolt és Prieger Szabolcs alapította 1993-ban.
kétszemközt
A kétszemközt alternatív rockot játszó, sajátos hangzásvilágú győri zenekar. Első felállása 2017-ben alakult, majd 2019-ben felállt a négy, mindig vidám srácból álló jelenlegi csapat.
NAGY DÉNES ÉS BARÁTAI
Magyar népdalok blues köntösben.
FOLKSZ
A Folksz zenekar Magyarország egyik legeredetibb ethno jazz fusion, világzenei formációja.
MILAGRO (Santana Tribute)
A ,,Spirit of Santana” produkció nem csak egy show a sok közül, hanem egy valódi színpadi ,,latin bomba”. Forró, dinamikus, de érzelmes, gyöngéd és gyönyörű is egyben, mint amilyen a latin zene. Mi nem csak dalokat játszunk, hanem egy valódi ,,Santana koncertet” varázsolunk a színpadra.
DJ Bubamara; DJ Francoise; DJ Peru
Zenei barkácsolás bútorasztalosokkal.