SAVAGES y SUEFO (dj set)

péntek-szombat (friday-saturday), 21:30-tól Tisza alsó rakpart, DOKK

A Savages y Suefo dj/producer duó a budapesti eklektikus zenei szcénából jön. Fellépnek dj-ként és live act-ként, zenét készítenek, és saját kiadót irányítanak Mana

Mana Records néven. 2008 óta olyan elismert zenekarokat és producereket remixeltek, mint a DelaDap, Kid Loco, Watcha Clan, vagy legutóbb az Anima Sound System.

Debütáló albumuk 2013 januárjában került a boltokba világszerte. Megjelenésekor a hét lemeze volt a népszerű Funkhaus Europa és a multicult.fm rádióknál. A Judie Jay közreműködésével készült Ballroom Breakers című dalukat egy sor népszerű válogatáslemezre liszenszelték és azóta is játsszák a rádiók. 2018 fontos év volt a srácoknak, tíz éves lett a formációjuk és boltokba került a „Brotherhood” című második albumuk a német Agogo Records kiadásában. Az új számokban énekesként besegített Ashley Slater (Freak Power, Kitten and the Hip), Denise M’Baye (Mo’ Horizons), M3NSA (RedRed, Fokn Bois), Bryant Goodman (Mystical Plants), MC Fedora és KRSA (PASO) is. 2021-et egy speciális remixlemez kiadásával kezdték, amelyen kedvenc görög producereik (Blend Mishkin, smallFall, Mister T, RSN, Supersan és mCurtis) értelmezték újra a második album dalait.

WEB: http://www.manamana.hu

FB: https://www.facebook.com/savagesysuefo

YT: https://www.youtube.com/watch?v=Xm6AR52I3yk