1 1
1 1
1
1 Aktuális program Linkek 1
english deutsch Fesztiváltörténet Támogatóink 1
1 Fellépők Elérhetőségeink 1
1
1 1 1 1 1 1
   
A 2017-es program:
 

A mindenkori kezdési időpontok tájékoztató jellegűek!


1

1


 

Augusztus 18-án, pénteken

Nagyszínpad:

18:30 STETL
20:40 BOJA
22:30 FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM

Kisszínpad

17:30 Magyar retro mesezenék
19:40 MESINDA (első rész)
22:10 MESINDA (második rész)
00:10 KORAI TRANCEMISSION

A kezdési időpontok tájékoztató jellegűek

Augusztus 19-én, szombaton

Nagyszínpad:

18:30 CIRKUSZ-KA
20:40 STABIL FRAZÍR
23:30 TIGRIS

Kisszínpad

19:40 KÖLYÖK
22:10 GREEN SPIRIT

A kezdési időpontok tájékoztató jellegűek!

Augusztus 21-én, vasárnap

Nagyszínpad:

16:30 ECLECTICA
18:30 DESPERADO´S
20:15 HANGSZEDŐK
22:20 ZUBOLY

Kisszínpad

17:30 LÓCA (gyermekműsor)
19:30 ZITHERANDOM
21:30 ZISKÓ OLIVÉR - tűzdobolás

A kezdési időpontok tájékoztató jellegűek!


Nem feladni, továbbgörgetni!
tcs

TOVÁBBI PROGRAMOK:

AUGUSZTUS 19-20.

16:30-tól HANSZERSIMOGATÓ
  A ROLAND 5000 HANGSZERÜZLET KÍNÁLATÁBÓL


AUGUSZTUS 19. szombat

A TISZA MOZINÁL

23:00-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MINDEN, AMIT RÉGEBBRŐL
LEJJEBB ITTHAGYTUNK
AKTUÁLIS, ÁM GONDOSKODUNK
ÚJABB KÍNÁLATRÓL IS,
ERRŐL CSAK ANNYIT:
A KÖZÉP- ÉS KELET EURÓPA GASZTRO-BAZÁR
FINOMSÁGAI KERÜLNEK TERÍTÉKRE.

A jó közérzetért 1.:


Megszerettük, vagy már eddig is kedveltük a zamatosnál zamatosabb CSEH SERITALOK-at, A Hrabal Söröző ez alkalommal is komoly szortimentet kínál a fesztivál látogatóinak, tovább öregbítve a cseh sörkultúra legendáját. A laza pilseni világosok mellett markáns barnák és komoly porterek sorakoznak csapra verve, a hozzáértő csaposok pedig készséggel igazítják el a vendégeket a különböző sörök között.

 
A jó közérzetért 2.:
 

Tudjátok mi az a "TYEREMOK"? - Csak azért sem fogjuk elárulni (bár egy orosz szótárban utánanézhettek), azt viszont igen, hogy felállítjuk a színpad közelében, lesz benne PIROG (ehető és finom), folyik majd ott orosz sör is, sőt speciális vodka-tonik kombinációval is ismerkedhettek, amiben az az egyedi, hogy nincs is benne tonik. :) E HELYETT "OROSZ VODKAHÁZ"-NAK IS NEVEZHETJÜK :) Vidám kakukkfióka a borászatok között: Kolozsvári András úr a hagyományoknak megfelelően ezúttal is kiváló orosz vodkával és minőségi orosz sörökkel várja a vendégeket. A fehér-kék-vörös trikolorba öltöztetett vodkanagykövetség alighanem a legjobb hangulatú faházak egyike lesz a fesztiválon.

 
A jó közérzetért 3.:


A GALÉRIA ÉTTEREM immár közel egy évtizede támogatója a rendezvénynek, az alkalomhoz illő egyszzerű, ám annál laktatóbb, finom falatokkal várja a fesztivál látogatóit, bőséges üdítőkíná- lattal, desszertként pedig a város egyik legfinomabb helyben főzőtt fagyijával. Kényelmes kerhelyiségében, még kényelmesebb foteljeiből úri módon élvezhetők a színpadokra lépő produkciók.

 
A jó közérzetért 4.:


BULYÁKI PÁLINKAHÁZ:
Ez meg aztán már tényleg egyszerű, mint az 1x1... A Bulyáki mester pálinkafőzdéjéből kikerülő párlatok következetesen magas minőséget képviselnek, ugyanakkor egyedülállóan innovatív megoldásokkal lepik meg a vendégeket. A megszokott gyümölcspárlatok (alma, birs, szilva, stb.) mellett változatos ágyaspálinkákat is kínál, az ínyencek számára pedig kihagyhatatlan a szarvasgombával érlelt, döbbenetesen komplex aromájú pálinkák sorozata, illetve a levendula-pálinka. Bulyáki mester faháza valóságos paradicsom a pálinkakedvelők számára.

FRÖCCS-BUSZ

Az a sárga-zöld kis retro-járgány gyors, mint a veszedelem :), mindenhol utolér, lefröc(c)sköl, kívüll-belül, te pedig nem bánod ...

UGAR SÖRFŐZDE - Nem pusztán sör!

Törökszentmiklóson vágta nagy fába fejszéjét egy ifjú házaspár. Illetve nem is fába, nem is fejsze, de üstbe, komló és maláta, meg keverőkanál. (szerencsére gépi.) Főzetnek finom sörök, mi meg a jószomszédság jegyében fogyasztgatjuk. Hoppjulislka!


All rights reserved 2017
Alt ProductIONS
Bla AltComp